IJsdriften in
Zweden

Ga je mee?

De ultieme race ervaring

Ga met ons mee ijsdriften

In Zweden, op een bevroren en verlaten meer, ligt hét ijscircuit met de mooiste ijsdrift-tracks. Op dit meer, vlakbij Sälen, vindt ons onwijs gave vijfdaagse ijsdrift-event plaats!

ijsdriften Zweden
IMG_7026
3B66C1C6-4AB9-4736-89E8-1098B0396F4D kopie

Dit is dé trip voor de liefhebber van actie en snelheid. Driften is de ultieme manier om wagenbeheersing te ontwikkelen en het geeft een enorme kick. 

Aan de grens met Noorwegen, vlakbij de bekende en geliefde Zweedse wintersportplaats Sälen, ligt ons schitterende bevroren en verlaten meer. Met een lengte van bijna 14 kilometer is dit echt een walhalla voor de autosport liefhebber. Je leert rijden op sneeuw en ijs tijdens deze winterse driving experience. De ervaren trainers leren jou onder andere ijsdriften, uitwijkmanoeuvres, de noodstop en van rijbaan wisselen. En dat gaan we oefenen tot je iedere bocht feilloos kunt volgen.

 

“Deze reis heeft alles in zich om jou een onvergetelijke ervaring te bieden.”

wat je kunt verwachten

Reis hoogtepunten

  • Een uitstekend hotel
  • Een geweldig ijscircuit
  • Achterwielaandrijvers mét spikes, rijd in onze BMW’s
  • Of neem je eigen auto mee
  • En natuurlijk een aantrekkelijk side-programma

Je bent welkom met je eigen (race)auto. Of huur een geschikte auto via ons.

Heb jij een eigen auto voor het racecircuit? Met een paar kleine aanpassingen is je auto meestal prima geschikt om te driften op het ijscircuit. Winterbanden met korte spikes zijn bijvoorbeeld een must.

Heb je geen eigen auto? Geen enkel probleem. Je kunt altijd een geschikte auto huren, wij nemen een trailer vol BMW’s mee. Conclusie: geen enkel excuus om niet met ons mee te gaan racen in Zweden.

Alleen of met een groep

IJsdriften kan bij ons al vanaf één persoon geboekt worden. Je kunt je individueel inschrijven. Mocht je deze ultieme beleving graag willen delen met je collega’s, vrienden, klanten, familie of bestuur?

Dat kan! Je kunt je ook inschrijven als groep. Naar aanleiding van jullie wensen bekijken we welk programma het beste aansluit bij de groep. Wij informeren je graag over de mogelijkheden. 

Alvast een voorproefje zien?

Bekijk dan snel deze video van ons ijsdrift avontuur vorig jaar.

Play Video

Hier start
jouw avontuur

Neem contact op met Chief of Adventures Ilmar. 

Zakelijk te verantwoorden

Onvergetelijke eraringen

Alle ruimte voor jouw ideeën

inspiratie zakelijke reizen

Wat wordt jouw volgende avontuur?

IJsdriften in de Zweedse sneeuw, op een zeiljacht naar Schotland om whisky te proeven of jagen in de natuur van Namibië? Wij gaan al jaren op reis naar de meest onontdekte, bijzondere plekken. 

Previous
Next

Wil je meer informatie over zakelijk reizen?

Ilmar – onze Chief of Adventures – denkt graag met je mee. Laat hieronder je contactgegevens achter, dan neemt hij zo snel mogelijk contact met je op.

Contactgegevens

Ga met ons IJsdriften in Zweden

Vul onderstaande velden in om je aan te melden voor deze reis.