Laat je inspireren

Ontdek hier jouw volgende avontuur

Ga je mee?

Onze reizen

Welk avontuur ga jij aan?

Jagen in Namibië, skiën in Kazachstan of ijdriften in Zweden. En wil je juist een nieuw netwerk opbouwen, of je bestaande netwerk meenemen? 

Laat je hiernaast inspireren door onze bestemmingen of neem contact op voor meer informatie. 

 
Reis-archief-collage-big
Reis-archief-collage-small-1
Reis-archief-featured_image

Wij gaan tot het uiterste

Avonturen die je nooit meer vergeet.

Niets is zo inspirerend als op reis te gaan. Je horizon verleggen, andere werelden ontdekken, bijzondere mensen ontmoeten en nieuwe ervaringen opdoen.

Als je zegt avontuur, dan zeg je Ilmar. Ilmar is onze Chief of Adventures. Hij was een jaar lang cowboy in Australië, omdat hij op zijn 19e al het gebaande pad wilde verlaten. 

Dit moedigde Ilmar aan om altijd op zoek te gaan naar onontdekte plekken, over de hele wereld. Het liefst zoekt hij de locals op en leert hij van hen hoe zij leven met de natuur. Dit levert de meest bijzondere verhalen op. 

Dit gevoel voor avontuur vind je terug in elke reis van Entrepreneurs Adventures. Wij zijn altijd op zoek naar de mooiste bestemmingen, de mooiste plekken en de mooiste ervaringen.


Hier start jouw avontuur

Zakelijk te verantwoorden

Wij zorgen ervoor dat er altijd een groot zakelijk component in de reis zit. Hier hoef jij je geen zorgen over te maken.

Over de hele wereld

Naar Zeeland of naar Nieuw Zeeland? Wij helpen je met een spectaculair programma, waar ook ter wereld.

Alle ruimte voor jouw idee

Wil je zelf veel plannen of wil je het aan ons over laten? Alles is mogelijk! Neem contact op om jouw avontuur te plannen.

Ervaringen

Zij gingen al met ons op avontuur

Neem contact op met Ilmar

Wil je meer informatie over zakelijk reizen?

Ilmar – onze Chief of Adventures – denkt graag met je mee. Laat hieronder je contactgegevens achter, dan neemt hij zo snel mogelijk contact met je op.

Contactgegevens