Ons verhaal

Entrepreneurs Adventures

Groepsfoto SDE (1)
Ilmar

Wij gaan tot het uiterste

Avonturen die je nooit meer vergeet

Als je zegt avontuur, dan zeg je Ilmar. Ilmar is onze Chief of Adventures. 

Hij was een jaar lang cowboy in Australië, omdat hij op zijn 19e al het gebaande pad wilde verlaten. Dit prikkelde Ilmar om altijd op zoek te gaan naar onontdekte plekken, over de hele wereld. Het liefst zoekt hij de locals op en leert van hen hoe zij leven met de natuur. Dit levert de meest bijzondere verhalen op. 

Als ondernemer merk ik dat er weinig tijd is om te freewheelen, om buiten te spelen. Terwijl dat zo belangrijk is voor je creativiteit. Daarom neem ik nu zelf mede-ondernemers mee op reis binnen Entrepreneurs Adventures. Met Entrepreneurs Adventures organiseren we avonturen die je nooit meer vergeet. We regelen de reis tot in detail voor jou, en er is veel ruimte voor jouw wensen. Ik verbind graag ondernemers met het avontuur, de natuur en met elkaar.” – Ilmar

Dit gevoel vind je terug in elke reis van Entrepreneurs Adventures. Wij zijn altijd op zoek naar de mooiste bestemmingen en de mooiste ervaringen.

Hier start jouw avontuur

Zakelijk te verantwoorden

Wij zorgen ervoor dat er altijd een groot zakelijk component in de reis zit. Hier hoef jij je geen zorgen over te maken.

Over de hele wereld

Naar Zeeland of naar Nieuw Zeeland? Wij helpen je met een spectaculair programma, waar ook ter wereld.

Alle ruimte voor jouw idee

Wil je zelf veel plannen of wil je het aan ons over laten? Alles is mogelijk! Neem contact op om jouw avontuur te plannen.

Ontmoet het team

Wij van Entrepreneurs Adventures doen niets liever dan onze klanten blij maken met een onvergetelijke ervaring. Ilmar is onze Chief of Adventures. Hij maakt graag voor jullie een programma op maat, waarna hij met onze planners jouw reis tot in de puntjes regelt.

Onze planners
Ilmar Wessels

Lees wat onze avonturiers beleven

Een onvergetelijke ervaring

Beter wordt het niet! Ilmar Wessels en zijn team bezorgen je een onvergetelijke ervaring. Genoten van een prachtige short trip naar het winterse Zweden met veel spektakel en geweldige diners op unieke plaatsen. Met rally auto’s driften op een bevroren meer, met sneeuwscooters door het prachtige winterse landschap en een rit met een hondenslee. Entertainment op top niveau Ik beveel sailing Dutchman van harte aan

Dennis
Den Haag

Fantastische trip, bijzondere locaties en activiteiten

Wat een prachtige trip hebben we gemaakt. Top verzorgd. Mooiste en bijzondere locaties, gave activiteiten.

Pieter-Jan
Friesland

Je krijgt nog veeeeeel meer dan je zou mogen verwachten

In februari '24 met 4 broers met Entrepreneurs Adventures naar Zweden geweest. We zochten een combinatie van actief, spanning, gezellig, mooi en onvergetelijk, en dat alles in een echt winterse sfeer. Onze verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen, wat een geweldige ervaring. De heren en dames van Entrepreneurs Adventures zijn in staat je van begin tot het einde een volledige experience te laten beleven die wij nog niet ergens anders hebben ervaren. De toewijding en inzet van die club is fantastisch. Vooral omdat ze het zelf misschien nog wel het leukst vinden wanneer jij als gast plezier beleefd nemen ze graag zelf ook aan deel het maken van dat plezier.

Ben
Volendam

Prachtige ervaring, perfect verzorgd!

Fantastische trip naar Zweden gehad met Artic Adrenaline een samenwerking van entrepreneur adventures met tt raceworld en garage caspers. Alles rondom het driften heeft entrepreneur adventures tot in de puntjes geregeld. Het eten, de beleving en de manier waarop dit alles tot stand kwam was geweldig goed verzorgd en maakte dat buiten de mooie drift en sneeuwscooter dagen ook de (innerlijke) mens op alle vlakken verwend werd. Top!

Sjors
Groningen

Uitstekend verzorgd met een perfecte balans tussen werk en ontspanning

Alles was uitstekend geregeld! Ik hoefde alleen maar te weten hoe laat ik mij moest melden op het vliegveld. Vanaf daar liep alles soepel in elkaar over omdat het goed en strak was voorbereid: het vervoer van de luchthaven naar het hotel, het dineren, het vervoer van en naar het congres, etc. Doordat ik mij geen zorgen hoefde te maken over deze zaken, kon ik mij richten op waar ik voor kwam en daarnaast ontspannen en genieten van de stad Lissabon.

Frans
Heerenveen

Ontzettend unieke en mooie reis in Zweden!

Afgelopen januari ben ik voor de tweede keer met het team van Sailing Dutchman afgereisd naar Sälen, Zweden. In deze periode hebben wij een aantal unieke momenten beleefd; ijsdriften op een groot meer, een sneeuwscooter tocht en een diner op een prachtige locatie (een kleine hut op de berg zonder elektriciteit en stromend water). De reis heeft veel met mij gedaan. De prachtige natuur, dus rust en de mensen hebben mij een onbeschrijfelijk gevoel bezorgd. Een gevoel van rust en vrijheid. Daar ben ik het team van Entrepreneurs Adventures ontzettend dankbaar voor. Ilmar en team, op naar de volgende!

Wytse
Amersfoort

Amazing

Onlangs 2 waanzinnige experiences meegemaakt. De eerste was naar het Zweedse Salen. Daar kwamen natuur, sport en het goede gesprek samen. Overnachten in een jachthut, snorscooter safari, ijsdriften en van gedachten wisselen met een succesvolle plaatselijke ondernemer. De tweede was zo mogelijk nog specialer. Aan de voet van de Schotse Highlands een trainingssessie gehad op de meest fantastische locatie die je kunt bedenken. Alles meer dan geweldig gefaciliteerd door Ilmar en zijn medewerkers. Beschrijven is 1 ervaren is een must!

Richard
Zwolle

Ultieme Belevenis

Wij waren met een teambuilding op pad met Sailing Dutchman. Door de gekozen locatie en de volledige ontzorging zijn we als team verder gekomen dan ik van te voren gedacht had. De connectie met de natuur maakte het extra intens en waardevol.

Deborah
Zoetemeer

Uniek en inspirerend

Onlangs had ik het voorrecht om deel te nemen aan een onvergetelijke teambuilding ervaring in de prachtige Schotse hooglanden. Het was werkelijk een unieke ervaring die ik niet snel zal vergeten. Vanaf het moment dat we aankwamen op de prachtige locatie, voelde het alsof we ons in een andere wereld bevonden. De omgeving was adembenemend mooi en ik voelde me direct tot rust komen te midden van de overweldigende natuur. Maar wat deze beleving echt bijzonder maakte was de fantastische begeleiding die we kregen. Het team dat ons begeleidde was zeer professioneel en wist precies hoe ze ons op een positieve manier konden uitdagen en motiveren. Ze waren geduldig, enthousiast en vooral heel inspirerend. Dankzij de verschillende teambuilding activiteiten die we hebben gedaan, hebben we niet alleen onze samenwerking en communicatievaardigheden verbeterd, maar ook ons zelfvertrouwen en onze motivatie een boost gegeven. Het was een bijzondere ervaring om zo intensief met elkaar bezig te zijn en de Schotse hooglanden waren de perfecte locatie hiervoor. Kortom, ik kan deze teambuilding ervaring in de prachtige Schotse hooglanden iedereen aanraden die op zoek is naar een unieke en inspirerende beleving met fantastische begeleiding.

Gerard
Numansdorp

Onvergetelijke en bijzondere ervaring!

Met het team drie dagen naar Schotland voor een teambuildingsessie. Vooraf had ik niet kunnen bedenken dat het zo'n onvergetelijke en bijzondere reis zou worden. Zowel qua beleving als qua mentale impact. Ilmar en z'n team hebben werkelijk alles uit de kast getrokken om ons het echte Schotland te laten ervaren. Wat een trip! Dit is er eentje die ik bij vele anderen onder de aandacht ga brengen.

Suus
Groningen

Neem contact op met Ilmar

Wil je meer informatie over zakelijk reizen?

Ilmar – onze Chief of Adventures – denkt graag met je mee. Laat hieronder je contactgegevens achter, dan neemt hij zo snel mogelijk contact met je op.

Contactgegevens