Ons verhaal

Entrepreneurs Adventures

Groepsfoto SDE (1)
Ilmar

Wij gaan tot het uiterste

Avonturen die je nooit meer vergeet

Als je zegt avontuur, dan zeg je Ilmar. Ilmar is onze Chief of Adventures. 

Hij was een jaar lang cowboy in Australië, omdat hij op zijn 19e al het gebaande pad wilde verlaten. Dit prikkelde Ilmar om altijd op zoek te gaan naar onontdekte plekken, over de hele wereld. Het liefst zoekt hij de locals op en leert van hen hoe zij leven met de natuur. Dit levert de meest bijzondere verhalen op. 

Als ondernemer merk ik dat er weinig tijd is om te freewheelen, om buiten te spelen. Terwijl dat zo belangrijk is voor je creativiteit. Daarom neem ik nu zelf mede-ondernemers mee op reis binnen Entrepreneurs Adventures. Met Entrepreneurs Adventures organiseren we avonturen die je nooit meer vergeet. We regelen de reis tot in detail voor jou, en er is veel ruimte voor jouw wensen. Ik verbind graag ondernemers met het avontuur, de natuur en met elkaar.” – Ilmar

Dit gevoel vind je terug in elke reis van Entrepreneurs Adventures. Wij zijn altijd op zoek naar de mooiste bestemmingen, de mooiste plekken en de mooiste ervaringen.

Hier start jouw avontuur

Zakelijk te verantwoorden

Wij zorgen ervoor dat er altijd een groot zakelijk component in de reis zit. Hier hoef jij je geen zorgen over te maken.

Over de hele wereld

Naar Zeeland of naar Nieuw Zeeland? Wij helpen je met een spectaculair programma, waar ook ter wereld.

Alle ruimte voor jouw idee

Wil je zelf veel plannen of wil je het aan ons over laten? Alles is mogelijk! Neem contact op om jouw avontuur te plannen.

Ontmoet het team

Wij van Entrepreneurs Adventures doen niets liever dan onze klanten blij maken met een onvergetelijke ervaring. Ilmar is onze Chief of Adventures. Hij maakt graag voor jullie een programma op maat, waarna hij met onze planners jouw reis tot in de puntjes regelt.

Ilmar Wessels
Onze planners

Neem contact op met Ilmar

Wil je meer informatie over zakelijk reizen?

Ilmar – onze Chief of Adventures – denkt graag met je mee. Laat hieronder je contactgegevens achter, dan neemt hij zo snel mogelijk contact met je op.

Contactgegevens