Vliegsafari in
Namibië

Ga je mee?

HET AVONTUUR VOOR ELKE JAGER

Ga met ons mee de
echte natuur in

Je wordt wakker, doet je tentje open en er staat een neushoorn voor je neus. 

Je ziet de dieren lopen, en je voelt hoe nietig je bent. Je gaat op jacht met lokale bosjesmannen, waarna je samen het gejaagde vlees opeet aan het kampvuur onder de sterren.

In Namibië kun je echt terug naar de natuur, durf jij het avontuur aan?

IMG_7357
Kampvuur Namibie
Namibie Jagen

We nemen je mee naar het veelzijdige Namibië. We verplaatsen ons tussen verschillende locaties in een klein Cessna vliegtuigje, wat zorgt voor een prachtig uitzicht over de woestijn. En als je zelf het vliegtuig wilt besturen, zorgen we ervoor dat je hier ook je vliegbrevet haalt.

Als je houdt van jagen, is dit echt iets voor jou. Je trekt de ongerepte natuur in om op wild te jagen, zoals je dit nog nooit eerder hebt gezien. Hier leef je echt met en in de natuur.

“Hier heb ik geleerd wat écht jagen is.”

Hoogtepunten

Reis hoogtepunten

  • Jaag met de lokale bosjesmannen op wild (ervaring niet vereist)
  • Word wakker onder de sterrenhemel.
  • Ervaar het veelzijdige landschap van Namibië.
  • Haal je vliegbrevet en vlieg zelf over de mooiste landschappen. 

Ilmars ervaring

Hoe kun je beter terug naar de natuur, dan door de echte locals op te zoeken? In Namibië leerde Ilmar lokale bosjesmannen kennen. Zij lezen de natuur als geen ander. Ze herkennen niet alleen de sporen van dieren, ze weten ook allerlei details over het dier te vertellen. 

Ze zien alles, hier heb ik geleerd wat écht jagen is. Zij smelten samen met de omgeving, dat is zo inspirerend om te zien.” 

– Ilmar, onze Chief of Adventures

 

Over Namibië

Namibië is een enorm veelzijdig land. Van de kustlijn in het westen, het Brandberg gebergte in het noorden tot de uitgestrekte vlaktes. 

Namibië is een land waar de natuur nog veel haar gang kan gaan. Het is er stil en staat bekend om de vriendelijke bevolking die echt samenleeft met en in de natuur. 

Veel natuurfotografen trekken naar Namibië om de schoonheid van het land vast te leggen, en dat is niet voor niks. 

 

Benieuwd hoe jouw programma eruit kan zien?

llmar maakt graag een programma voor jou op maat.

Wat kun je ongeveer verwachten?

We vliegen op Windhoek, en zijn de eerste dagen in een guesthouse om te acclimatiseren en te wennen aan de temperatuur en de omgeving. Daarna trekken we de binnenlanden in met een klein Cessna vliegtuigje, waar we op verschillende farms worden ontvangen. Je ziet veel verschillende landschappen: van de Kalahari tot de kustlijn. We trekken met bosjesmannen de natuur in om te jagen, waarna we ‘s avonds bij het kamp een biertje drinken en ons eigen gejaagde vlees grillen. Dan komen de mooiste verhalen los: 

 

Door al mijn reizen merk ik dat iedereen die trots is op waar die woont, dat graag wil delen en daarover wil vertellen. Als je de kans geeft die mensen met hun hart te laten spreken, dan krijg je ervaringen die je anders nooit krijgt. Iets dat zeker hier geldt. ” 

– Ilmar, onze Chief of Adventures

 

Hier start
jouw avontuur

Neem contact op met Chief of Adventures Ilmar. 

Zakelijk te verantwoorden

Over de hele wereld

Alle ruimte voor jouw idee

inspiratie zakelijke reizen

Wat wordt jouw volgende avontuur?

IJsdriften in de Zweedse sneeuw, op een zeiljacht naar Schotland om whisky te proeven of jagen in de natuur van Namibië? Wij gaan al jaren op reis naar de meest onontdekte, bijzondere plekken. 

Previous
Next

Wil je meer informatie over zakelijk reizen?

Ilmar – onze Chief of Adventures – denkt graag met je mee. Laat hieronder je contactgegevens achter, dan neemt hij zo snel mogelijk contact met je op.

Contactgegevens

Ga met ons Vliegsafari in Namibië

Vul onderstaande velden in om je aan te melden voor deze reis.