Beleef de
Ibiza Regatta

Ga je mee?

Combineer moeiteloos plezier met waardevolle netwerkmogelijkheden

Ga met ons mee zeilen

Stel je voor: drie dagen lang genieten van het Middellandse Zeeleven tijdens de Ibiza Regatta. Deze jaarlijkse gebeurtenis, die plaatsvindt aan het einde van de zomer, belooft een onvergetelijk avontuur op het bruisende Spaanse eiland. Ben je klaar om deel te nemen aan deze bijzondere zeilervaring?

Aerial view of stunning sunset over Ibiza (Evissa) during a winter evening with view of the medieval fortress and the old town
Sailing race boats
Formentera, Spain - June 10, 2017: Person people relaxing resting on a inflatable boat, yacht and clear smooth lagoon Mediterranean sea, view from mast. Above view, Formentera. Balearic Islands. Spain

De Ibiza Regatta biedt niet alleen een kans om actief deel te nemen aan wedstrijdzeilen, maar ook om te ontspannen tijdens feestelijke bijeenkomsten en gezellige borrels. Met relaxte spelregels op afstand is de Ibiza Regatta verreweg de meest sociale regatta, waarbij de nadruk ligt op plezier en vriendschap. Slechts 25 boten kunnen deelnemen, waardoor het evenement zijn exclusieve en unieke karakter behoudt.

Tijdens de regatta kun je niet alleen genieten van het adembenemende uitzicht op de kristalheldere wateren rondom Ibiza, maar ook van de gezellige sfeer aan boord. Ervaar de opwinding van het zeilen in competitie terwijl je jezelf omringt met gelijkgestemde zeilliefhebbers van over de hele wereld.

En alsof dat nog niet genoeg is, biedt de Ibiza Regatta ook volop mogelijkheden om je culinaire horizon te verbreden. Van smaakvolle mediterrane gerechten tot verfrissende cocktails aan dek, er is voor ieder wat wils. Dit wil je niet missen! Zet het maar vast in je agenda voor 2024: 21 – 28 september 2024, waarvan 4 dagen de regatta.

“Zeilen, genieten en netwerken. Een perfecte combinatie.”

Hoogtepunten

Reis hoogtepunten

  • Verbreed je culinaire horizon
  • Tal van netwerkmogelijkheden
  • Feestelijke bijeenkomsten en borrels
  • Wedstrijdzeilen

Ilmars ervaring

Een fantastische combinatie van zeilen over het prachtige helderblauwe water van Ibiza. En in de avonduren genieten van muziek, heerlijk eten en netwerken. Wat wil je nog meer?

Over Ibiza

Ibiza, een eiland in de Middellandse Zee, staat wereldwijd bekend om zijn diverse cultuur, adembenemende stranden en bruisende nachtleven. Van de pittoreske oude binnenstad van Dalt Vila tot aan de prachtige helderblauwe zee, Ibiza biedt voor elk wat wils.

Het eiland trekt een mix van bezoekers aan, van feestgangers tot zeilliefhebbers, die allemaal komen genieten van de ontspannen sfeer en prachtige omgeving. Ibiza is veel meer dan alleen een feesteiland; het is een unieke bestemming die jouw een onvergetelijke zeilervaring biedt.

Benieuwd hoe jouw programma
eruit kan zien?

Wij maken graag een programma op maat. 

Wat kun je ongeveer verwachten?
Onze reis begint vanuit de San Antonio-baai. Terwijl zeilervaring altijd welkom is, is het geen vereiste. Het belangrijkste is om te genieten, en dat gaat je zeker lukken. Aan boord heerst een sfeer van spanning en verwondering. Of je nu een ervaren zeiler bent of voor het eerst de zeilen hijst, op deze reis draait het allemaal om het delen van avonturen en het creëren van blijvende herinneringen.

Hier start
jouw avontuur

Neem contact op met een planner. Wij zijn bereikbaar vanaf 09:30 en streven er altijd naar binnen 24 uur te antwoorden.

Zakelijk te verantwoorden

Over de hele wereld

Alle ruimte voor jouw idee

Neem contact op met Ilmar

inspiratie zakelijke reizen

Wat wordt jouw volgende avontuur?

IJsdriften in de Zweedse sneeuw, op een zeiljacht naar Schotland om whisky te proeven of jagen in de natuur van Namibië? Wij gaan al jaren op reis naar de meest onontdekte, bijzondere plekken. 

Previous
Next

Wil je meer informatie over zakelijk reizen?

Ilmar – onze Chief of Adventures – denkt graag met je mee. Laat hieronder je contactgegevens achter, dan neemt hij zo snel mogelijk contact met je op.

Contactgegevens

Ga met ons Beleef de bijzondere Ibiza Regatta

Vul onderstaande velden in om je aan te melden voor deze reis.