Een met de natuur:
ga mee op jacht

Scroll

ga mee op jacht

Word helemaal een met de natuur

Echt in contact staan met de natuur. Wanneer doe je dat nog? Wij vinden het enorm belangrijk om dit te blijven doen. Het geeft je rust, inzicht en brengt creativiteit op gang. En het kan op de meest uiteenlopende manieren.

Voor Ilmar is jagen dé manier om zo dicht mogelijk bij die natuur te komen. Al jaren komt hij op de meest bijzondere plekken off the beaten track waar hij met locals de natuur in trekt om te jagen. Deze bijzondere avonturen vervelen hem nooit. Daarom heeft hij heel Entrepreneurs Adventures hiermee aangestoken. En onze ervaring is dat je op de meest mooie plekken komt als je op jacht bent. Je loopt echt even midden in de wildernis en hebt oog voor elk detail. En dat willen we graag met anderen delen. Daarom kun je met ons mee op jacht. Waar naartoe? Ilmar kent de meest bijzondere plekken, en kijkt graag samen wat het beste bij jou past. Wat dacht je bijvoorbeeld van Schotland, Canada, Namibië of Kazachstan?

“Op jacht ga je echt die diepe verbinding aan met de natuur, die zo bijzonder is.” - Ilmar

Hoogtepunten

Reis hoogtepunten

  • Ontdek de natuur, samen met lokale mensen
  • Slaap midden in de wildernis, in de meest mooie jachthutten 
  • Geniet in stilte van de allermooiste uitzichten
  • Sluit elke dag af met een biertje bij het kampvuur om verhalen uit te wisselen
  • Altijd een passend randprogramma

Ilmars ervaring

“Het mooie aan jagen vind ik dat je echt een diepe verbinding aangaat met je omgeving. Om goed te kunnen jagen, moet je één kunnen worden met het moment en met de natuur. Dat is zo belangrijk. Je gaat goed voorbereid op pad, en met respect voor de natuur om je heen. Het is voor mij echt de ultieme manier om alles even los te laten.”

 

 – Ilmar, onze Chief of Adventures

Over de bestemmingen

Ilmar gaat altijd met lokale mensen op pad. Zij kennen de omgeving, de natuur en de regelgeving het beste. Daarnaast kun je veel van hen leren als het gaat om één worden met de natuur. “Ongelooflijk hoe gedetailleerd sommige locals sporen kunnen lezen, Ze zien aan een afgebroken tak hoe lang het geleden is dat hij is gebroken, bijvoorbeeld.”  – Ilmar.

Ilmar kent veel mooie bestemmingen om jou mee naar toe te nemen. Een kleine greep: Schotland, Canada, Hongarije of Namibië. Over een jachtavontuur in Namibië schreven we eerder al dit. 

Het programma

  • Altijd een programma op maat, passend bij jouw ervaring en wensen
  • We zoeken voor jou de mooiste plekken om mee te gaan op jacht
  • We volgen altijd de lokale regelgeving, een van de redenen dat we altijd werken met lokale gidsen
  • Het geschoten wild wordt altijd terug gegeven aan de lokale gemeenschap, bijvoorbeeld aan slagers of restaurants.
  • Altijd een passend randprogramma

Voorbeeldprogramma: Schotland

We gaan met een groep van max. 8 man op pad. We vliegen of varen naar het eiland waar we op jacht gaan: Fernes. Hier verblijven we een aantal dagen in dezelfde jachthut, van waaruit we elke dag een ander stuk van het gebied in gaan. 
Dieren zijn vooral actief tijdens zonsopgang en zonsondergang. Daarom starten we de dag vroeg. We verkennen het gebied, en kijken wat we kunnen jagen. Tussendoor gaan we terug om te lunchen en rusten. Aan het eind van de dag, tijdens zonsondergang, trekken we weer het gebied in. Het is altijd spannend, je maakt veel mee. En hebben we raak geschoten? Dan is het natuurlijk extra feest ‘s avonds. Alle beleefde avonturen bespreek je ‘s avonds met de hele groep bij het kampvuur onder het genot van een biertje. Dan komen echt alle verhalen los.
 
Heb je ervaring nodig om mee te kunnen? 
Ook als je geen ervaring hebt, mag je mee op jacht. Dat houdt in dat je niet zelf jaagt, maar wel meekrijgt hoe het eraan toe gaat op jacht.  Als je wel ervaring hebt, begint de trip altijd met een schietvaardigheidstest.
 
 Ben je klaar voor dit avontuur?

Hier start
jouw avontuur

Neem contact op met een planner. Wij zijn bereikbaar vanaf 09:30 en streven er altijd naar binnen 24 uur te antwoorden.

Zakelijk te verantwoorden

Over de hele wereld

Alle ruimte voor jouw idee

inspiratie zakelijke reizen

Wat wordt jouw volgende avontuur?

IJsdriften in de Zweedse sneeuw, op een zeiljacht naar Schotland om whisky te proeven of jagen in de natuur van Namibië? Wij gaan al jaren op reis naar de meest onontdekte, bijzondere plekken. 

Previous
Next

Wil je meer informatie over zakelijk reizen?

Ilmar – onze Chief of Adventures – denkt graag met je mee. Laat hieronder je contactgegevens achter, dan neemt hij zo snel mogelijk contact met je op.

Contactgegevens

Ga met ons Ga mee op jacht

Vul onderstaande velden in om je aan te melden voor deze reis.